Žárovičky do blinkrů 12v/21W celosklo orange

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Žárovičky do blinkrů 12v/21W celosklo orange

Příspěvekod Anonymous » 25.09.2007-12:21

Zdravím všechny, potřeboval bych radu, vyrábí se standartně žárovičky do blinkrů s parametry 12v/21W celoskleněné oranžové. Jelikož predchozí majitel moto provedl menší "vylepšení", téměř nulová viditelnost blikrů, a jejich az hrozivá periodicita skoro az 2,5xsec, musím pro svou bezpečnost provést výměnu. Zkusím nejprve žárovičky a nezatemněné plexy blikrů. Ovšem tento typ žárovicek se mi nějak nedaří - zatím jen na netu - sehnat. Pokud je to standart a dají se sehnat v každém moto shopu, tak OT...
Ještě jeden dotaz je standardem u XJ gumová patice pro celoskleněné žárovky blikrů, nebo se jedná také o nějaké vylepšení???
Dik za odpoved...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.09.2007-12:31

Tak třeba tyhle? http://www.sukorady.cz/pro/35
Jinak gumová patice, nevim, co myslíš přesně, ale třeba já mám u N-ka u žároviček do budíku taky gumový, nebo spíš jakoby silikonový patice, takže proč ne. Bůhvíco tam máš za blinkry, takže je možný ledacos...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.09.2007-12:45

Chotis>JJ, vlastne az ted jsem si uvedomil, ze patice zarovky je zavisla na typu blikru takze :oops: , a dik za moto shop tip...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.09.2007-13:45

Při takhle rychlým blikání, jsi si jistej, že to nejni LEDka? Pak bych doporučoval vyměnit přerušovač. Jinak 12/21W orange v každý sadě pro Škoda - VW - Seat. Zajdi do Baumaxu mají je v regálu s žárovkama. :wink:
Anonymous

Zpět na Elektrika