milos khaur píše:Zdravím xj-čkáře,a chci se zeptat,jestli někdo má reálnou představu,nebo zkušenost,kolik vydrží motor v xj 900,když má solidní zacházení a udržbu,než je vyběhanej a zralej na GO.
Dík
Miloš
Jan píše:jo XJ jsou známé tím že to jsou nesmrtelné motorky....jel jsem z Maďarska do Prahy a na Maďarsko-slovenských hranicích nastavil 180 a a ž do Prahy s přestávkami na cígo a béňo dojel. Motor je uplně v poho a jediné co měním je základní udržba...pro jistotu ne dle manuálu ale o něco dříve:-))
Tridac píše:Jan píše:jo XJ jsou známé tím že to jsou nesmrtelné motorky....jel jsem z Maďarska do Prahy a na Maďarsko-slovenských hranicích nastavil 180 a a ž do Prahy s přestávkami na cígo a béňo dojel. Motor je uplně v poho a jediné co měním je základní udržba...pro jistotu ne dle manuálu ale o něco dříve:-))
Jel jsem loni z VC Maďarska se synem. Mám XJ900, ale tohle si skoro nedovedu představit na mé 900, natož na 600 nasadit v MaĎarsku 180 a jet až do Prahy. Skoro bych řekl Sci-fi.![]()
To co si napsal beru s ohledem na to, že si zhruba za 15 minut zcela zdemoloval motorku, jako hoooooodně velkou rybu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků