ronnypp píše:dobry den kedže na xj-cku som este zaciatocnik ale stretol som sa s takymto problemom": vždy ked sa vozim tak že motor zohrejem tj cca 20km a potom ho vypnem(a nenastartujem do 5 min ) tak už potom vobec nenastartuje a musim dlho cakat vädsinou som si myslel že mam sviecky zahadzane ale tym to nieje, A ked je už motor uplne studeny tak nastartuje bez problemov cim to može byt?????
ronnypp píše:dik za radu ciže myslis že sa to novymi svieckami vyriesy???javascriptemoticon('8)')
lynx píše:Pokud je všechno seřízené, jak má být (karburátory, ventily), může zlobit předehřev karburátorů - neuzavře přívod horkého oleje a benzín se po chvilce odpaří.
ronnypp píše:ma tak 60 tisic, možem sa spitat ake je to ulity??
ronnypp píše:jj vzduchový filter je cisty,lebo som to kontroloval nedavno lebo mi zahadzovalo sviecky --pricinou bola bohata zmes ---ciže problemy so vzduchom . dal som dole nadrž a ako je cely ten plast so vzduchovvym filtrom tak nebol dobre prichyteny k karburatorom co malo za efekt že nasavalo tzv,,valošný vzduch" tak som to utesnil a spojiil. a problem so zahodzovanim sviecok som odstranil
lynx píše:Což mohlo mít za efekt nasátí bordelu do karburátoru. Vzhledem k tomu, co tady popisuješ, ti dám tady velmi oblíbenou radu: dej to do servisu.
ronnypp píše:jj vzduchový filter je cisty,lebo som to kontroloval nedavno lebo mi zahadzovalo sviecky --pricinou bola bohata zmes ---ciže problemy so vzduchom . dal som dole nadrž a ako je cely ten plast so vzduchovvym filtrom tak nebol dobre prichyteny k karburatorom co malo za efekt že nasavalo tzv,,valošný vzduch" tak som to utesnil a spojiil. a problem so zahodzovanim sviecok som odstranil
Myslým si že když jsou všechny svíce stejný tak to asi karburátory nebudou.Pochybuju že by se rozštelovali všechny stejně.Já bych to tipoval na vzduchovej filtr.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník