Ridici jednotka (XJ900f z roku 88)

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Ridici jednotka (XJ900f z roku 88)

Příspěvekod Anonymous » 30.10.2005-20:55

Nema tu nekdo na prodej funkci ridici jednotku na XJ900f z roku 88? Je to typ TID14-19, 31A-10 od firmy Hitachi. Nebo nevi nekdo kde ji sehnat?
Mam problemy s motorem. Nejdou mi dva vnitrni valce. Nedavaj vubec jiskru. Kabely, svicky i civky jsou dobry tak jsem usoudil ze to bude tou ridici jednotkou. Popr nema nekdo nejakej navrh cim by to mohlo jinak byt? Prosim, prosim. Smutne koukam :cry: :( :cry:
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 30.10.2005-21:32

Když ti nejdou 2 válce, tak bych to tipoval na cívku.Protože 1 cívka (nebo 1/2 cívky) vždy slouží dvěma válcům a jiskry to na obou musí dávát součastně. Víš to 100%, že cívka/y jsou OK???
Ale ber to jen jako možnost, jak je to u tohoto modelu technicky řešené netuším.
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 31.10.2005-07:53

Jo civky mam dve. Jsou spolecny pro dva valce. Ale testoval jsem je a fungujou. Promeroval jsem je podle namualu a odpor maj dobrej. Navic jsem je prehodil mezi sebou a jiskru davaj. Takze chyba bude bohuzel asi nekde dal. :?
Anonymous

Příspěvekod Jarda_ValMez » 18.07.2007-19:49

Jednou jsem měl problém, který nikdo nedokázal vyřešit - za tepla mi mašina nejela a ve studeném prostředí šlapala jako hodinky. Vše jsem musel řešit vylučovací metodou, až zbylo pouze CDI. Nikdo mi to nedokázal proměřit a nové bylo šíleně drahé. Pak jsem dostal kontakt na : http://www.ignitech.cz/ a zde mi vyrobili nové za směšný peníz, poslali jej dobírkou a vše bylo o.k.
Jarda_ValMez

Images: 13

Zpět na Elektrika