Ale těžko říct co je pro tě šimrání a co už brnění, myslím diskuze, která nikam nepovede dokud se to prakticky nesrovná.Chotis píše:Zdravím xj-éčkáře! Tak je to tu, stal jsem se majitelem krásného vínového N-ka... A už se na vás obracím s dotazem k vibracím. Vím, že kolem 4 tisíc vibruje, to jsem se dočetl snad všude, ale překvapilo mě jak. Čekal jsem jen šimrání, ale slovo, které to popíše dostatečně je brnění. Do nohou, rukou i od nádrže. Je to normální? Když za to zaberu, neni to tak hrozné, ale jakmile jedu jen na špetku plynu nebo brzdím motorem v tomto rozsahu, je to celkem nepříjemné... Ještě kolem 6 tisíc mírné zašimrání... Je možné, že je to rozhašenými ventily, případně karbece? Na volnoběh cvakají i za tepla, půjde v nejbližší době do servisu... Jinak jede krásně, spotřeba do 5-ti litrů a žádné pazvuky... Díky!
bolek_xj píše:A ještě něco. Až s někým pojedeš delší trasu, po příjezdu si najdi toho nejméně zničeného a pak se podívej, jak na tom sedí. Třeba já jsem se snažil napodobovat XJelena a nebo MatějeXJ.
Když jsem napodoboval Toma, tak jsem skončil v křoví....![]()
![]()
Myslím, že pro partnerku by to muselo bejt víc lokalizované nebo kuličky nebo jsem málo zkušenej?bolek_xj píše:Co říká čtyřválcovému vibrátoru tvoje partnerka?
bolek_xj píše:Johny píše::D motorka je cca 2000km po servisu, najeto asi 31tisic a kolem 4.tis. otaček jen mravenčí do nohou(i kdyz se mi zda, že s přibývajícíma km se vibrace mírně zvyšují..)
Co říká čtyřválcovému vibrátoru tvoje partnerka?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník