Zdarte všichni,
Jsem moc rád, že Vás na mou otázečku odpovědělo tolik. Já jsem vyzkoušel nejprve tu metodu, co popisuje „TOMMZ“, no a start se děje po kratičkém točení ze sytičem už i na poprvé, takže jsem byl už spokojený…
Pak mě ale napadlo vyzkoušet i tu nejjednodušší variantu, po 14ti dnech (dřív to nešlo, zkurvená práce….) jsem přišel k mašině a zkusil start bez sytiče a ona mrška bez problémů naskočila doslova nadrc …. No a to mě přivádí na další otázečku…… Chytá to teda pokaždé za chladna i za tepla (bez sytiče) bez problémů, jen se mi nelíbí, že má bez sytiče za studena příliš malé otáčky, pochopitelně

. No a známý mi radil, že je dobré nastavit si ručním regulátorem otáček těsně po startu volnoběžné otáčky na 1500 ot/min a jak se to bude zahřívat, tak ubírat ať to má výsledný volnoběh 1100 ot/ min za tepla..
Zkusil jsem to jednou a bez problémů (podotýkám, že při tomto způsobu startu se ani nedotknu plynu, přidám poprvé až tak po minutě a dál normálně…..Co Vy na to? Asi jsem detailista, ale když ono to tak krásně jede

. Mějte se, a ať Vám to všem jezdí……
Jirka
PS: kurnik díval jsem se na fotky ze srazu a docela je mi hořce, že jsem se tam nedostal, plánujete letos ještě něco podobného?