Muj tata a jeho dlouholety kamarad byli oba konstrukteri v Brisku, tata na jednoucelakach a on na snimacich, takze jsem mel informace z prvni ruky a to se spickovou kvalitou jak se pise vyse jsem jakoby neslysel

u skodovky tolikrat byly zruseny dodavky svicek kvuli kvalite, ze se to neda pocitat, nejlepsi jsou asi jejich obycejny svicky a to hlavne cenou, ale vydrz je maximalne prumerna spis podprumerna, nejaky supr čopr typy bych vubec nebral, treba LPG svice jsou totalni katastrofa, do 1000km auto nejede, skube. dokud byl tata v Brisku, tak mel svice do auta zdara a mivaly polovicni zivotnost, spis min. Jednou se mi stalo ze ji po 100km prasknul izolator, jeste ze neupad do valce. svicky brisk mam v dvoutaktech jen proto, ze jsou tak levny a ani drahy svice v nich dlouho nevydrzi. V XJ je mam ted taky, to proto, ze mi NGK odesly na ceste a na nejblizsi pumpe sem koupil L15Y á 40kč. Takze Brisky bych bral jen kvuli cene, ze za cenu 1 NGK jsou 2 a vydrzi asi v souctu dele jak ta jedna NGK ...teda pri stastny ruce

Pája: zjistis to na webu je tam vyber svicek podle typu, ja to hledal na svoje XJ protoze se mi dostaly do ruky nejaky DENSA ale byly to 20ky a na moje XJ vychazely 22 nebo 24 takze to by sedelo