Rix píše:Ještě jsem tam zahlédl na fóru drobečka,tak drobku kdyby bylo špatné počasí tak pošli motku vlakem a vyjíždku už zvládneš.![]()
respektuji to zdraví je přednější.
Tridac píše:Nebo tady
http://se.pensionhotel.cz/accommodation ... 11118.html
Ale Rixi, je tam nějaká restaurace, správní budova nebo něco. Já tam nikde nic nenašel.
Tridac píše:Jarda_ValMez píše:.
Čus... z Valašska.
Ahoj, Jardo, mám jen dotázek, jakou formou nebo jak hodně jste lobovali nebo se domlouvali u policajtů? Řešili jste nějakou formou posvěcení nebo schválení trasy vyjížďky? Nebo jste dávali nějakou trasu či podobně?
A co třeba Obecní úřad?
lynxi špatně jsi to pochopil tam se normálně vaří ale jestli se vám to nezdá tak seženeme něco jiného,čas na to máme.Taky je potřeba aby se k té ceně vyjádřili i ostatnílynx píše:Rixi, nic proti, ale pokud bych chtěl absolvovat srazy v tomto prostředí (lahváče, vlastní vaření, posezení v holé místnosti s maskovačkou nad hlavou), tak jdu ke skautům a ne do XJ klubu. Tridac sem dával odkaz na Máchův mlýn. Neznám to tam, ale poměr cena/výkon mi přijde docela příznivý. Je to o pade víc než posledně, ale je to kousek od Prahy a jako místní určitě víš o něčem podobném s ještě nižší cenou. I když, pokud skutečný stav odpovídá tomu inzerovanému (v Cherry tomu tak bylo), tak bych jinde moc nehledal. Dovolenou si tam představit nedovedu, ale sraz docela jo. Nepodléhej dojmu ze zdejších diskuzích o spotřebě, nákupech v Lidlu a kutilských opravách, nikdo se nemá tak zle, aby nemohl jednou za půl roku vysolit šest stovek za ubytování.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník