Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Ahoj, chtel sem se zaptat jestli nahodou nema nekdo zadni blatnicek na kolo, chtel bych videt jak to vypada na XJčku. Muze to byt dobra vec, aspon se nesvini pruzici jednotka a zadni cast motoru kam se moc casto nedostanu. Nasel sem ze to prodavaj na: http://www.rdmoto.cz/eshop/Yamaha/XJ-600-Diversion/516 ale nemaj tam zadnej obrazek. Sem zvedavej jestli to XJčku prida nebo ubere na krase... opravil bolek_xj
Stačí se podívat na kdejakou zmrzlinu, třeba cbr6 i 9 to má a zapojit fantazii Za ty prachy co to stojí bych ale objel čr a ještě si zašel na pár panáků
Já nevim , nechci ti do toho kecat , ale neměl by tu bejt druhej vejfuk , ten je tam podle mě hezčí ... ale to je samozřejmě můj názor , dle vkusu každého soudruha...
funkčně je to u XJčka na prd. na fazera jsem to pořídil,protože díky široké pneumatice a nízkému zadnímu blatníku po projetí i mírně vlhké silnice byla celá podsedlovka a zadní kufr zaflákanej. Dal jsem zadní blatníček Puig a paráda.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!