Muj velmi dobrej kamarad ma FJ1100 rv1984, sehnal ji ve fajnovym stavu a za neco pres rok najel bezmala 30tis km, treba v sobotu s nim byl na zimnim srazu na vysocine

z provoznich zkusenosti asi toto, nemenil jeste retezovku, jen olej, svicky, serizeni ventilu a gumy, nic vic nic min. Jizdni dojmy jsou asi takovy, tahne plynule az do 10tis, v 8 bouchaj saze, prubeh je dost cestovni a on jezdi stale na 5ku pokud nejede sportovne. Pocitove je motorka tezka a nema moc velkej rejd ale na to si clovek po chvili zvykne, mokra vaha 256kg. Brzdy jsou u 11ek vylozene slaby, ale 12ky maj daleko lepsi, neprijemny je ze se motorka v zatacce pod brzdama rovna, ale to je otazka stylu, proste se musi brzdit narovnanej a pak sklopit. Jizdni pozice je na dnesni pomery velice cestovni, jen zamrzej nizko polozeny stupacky, takze kamarad ma stale probrouseny boty

i kdyz jedeme uplne stejne a ja na svy babicce 650 na stupacku rozhodne jeste nedal

Co se tyce terenu, tak FJ, XJ a TDM na tom moc odlisne nejsou, na vsem se da jet po polnacce i v lese a ruku na srdce, kdo z nas by si kvuli 1 promile jizdy na polni ceste kupoval enduro vzorek, kdyz jezdime povetsinou na silnici, ja teda ne. Pruchodnost terenem se teda pak odviji jen svetlou vejskou a i ta neni natolik omezujici aby se nedalo s beznou motorkou dojet kam potreba. ....vlastne jsem zapomnel jednu zavadu mel, ale ta se tyka vsech starsich motorek s dvouplastovejma kolenama, u vnitrnich kolen se mu propalila vnitrni trubka a zcala klepat o vnejsi, ale to mely treba i XJ900F a jiny motorky, jednoduchy jsou v tom lepsi