Baterka urvané kontakt - rada

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Baterka urvané kontakt - rada

Příspěvekod Anonymous » 03.02.2009-21:13

Ahoj kuci. Nemáte nekdo skušenosti s tím, když si utrhnete kontakt na baterce, popřípadě jak to spravit????
Přemejšlel sem roztavit olovo + vhodná formička a zálit ten kontakt....
No nevim. Skuste poradit. Dík Pája.
Anonymous

Příspěvekod MatějXJ » 03.02.2009-22:03

A jak je stará ta baterka???? Raději kup novou!!! Každá oprava kontaktu stojí za prd. Nikdy doma neroztavíš i ten původní zbytek na baterii, a pak ti to bude dělat přechodák.
MatějXJ
častý přispěvatel

Images: 113

Příspěvekod Anonymous » 03.02.2009-22:04

Rozřízni vrchní víko, vyndej desky, pořádně je umej saponem.
Pak dej kontakt zavařit olověnými elektrodami a vrať to zpět.
Aspoň se na chvilku zabavíš.
Anonymous

Příspěvekod Mira XJ » 04.02.2009-10:32

Až budeš stát 100km od barák, stím že jsi "opravoval" baterku a ona ti zrovna odešla. Garantuju ti že nad podobnýma kravinama už nikdy přemýšlet nebudeš.
Jen otázečka: Japoa se ti to stalo? spadla? jestli jo , tak to bude mít stejně za pár.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod Anonymous » 05.02.2009-22:46

Když sem na podzim vydělával baterku ven z moto, tak jeden kontaktk byl tak zoxidovanej, že se mě ho při povolování podařilo utrhnoutm.
Teď mám víc času a přemejšlel sem jak to spravit, ale jak ste psali než někde zůstat vyset kvůli kontaktu, tak to rači koupin novou.
Díky za všechny rady. :)
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.02.2009-23:15

kdysi se mě to na MZtě taky povedlo. Navrtal jsem kontakt sezhora a na hulváta do díry našrouboval samořezný šroub.
Taky mě bylo taky kolem 18 a byl sproblém sehat peníze i na benzín, tak se dělaly i jiný zvěrsta....

za problémy to nestojí, kup novou.
Anonymous

Příspěvekod Rix » 06.02.2009-00:54

To chce přitlouct hřebíkama,to drží kurva jak beton.
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2009-10:14

jestli je to urazeny uplne tak na ni kasli, uplne staci kdyz mi bratr vyvaril baterku z jawy a kolem kontaktu se natavil plast, byla stara dva roky, zacala tudy vzlinat kyselina a do roka bylo po ni. tohle nema cenu opravovat, leda v nouzi na dojeti, jakkoli budes snazit natavit kontakt, stane se ti to co moji baterce a stejne zdechne
Anonymous

Zpět na Elektrika