kontrolka a čidlo oleje

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

kontrolka a čidlo oleje

Příspěvekod Anonymous » 08.04.2009-09:09

Ahoj to jsem zase já.Už jsem s váma řešil tu zadní brzdu(mimochodem předchozí majitel použil daleko tvrdší desky).Tak ted taky něco od motoru(jede to jak šlak a baví mě to)Když to nastartuju,tak se mi po chvíli(taky ozve zvuk z výfuku :P :roll: )--tak se mi rozsvítí mazání a musím třeba 2-3krát znovu startnout a potom už mužu cely den jezdit a startovat a zustane to zhasnutý napoprvé.Předešlý majitel to měl 5 let a dělalo mu to taky a neměl s tím žádný problém.Mám teda koupit nový čidlo nebo zahodit žárovku???(a kolik asi stojí--čidlo-- né žárovka).Ale asi už předem znám VAšI ODPOVěD---TO je přece XJ to je NORMáLNí. No tak zatím ahoj To jsem se zas rozkecal(jedním prstem na dooost dlouho)LERYSHUCK
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 08.04.2009-10:18

Zkoušels něco vyhledat - přeba slovo čidlo? Například:
viewtopic.php?t=1724&highlight=%E8idlo
viewtopic.php?t=771&highlight=%E8idlo
viewtopic.php?t=972&highlight=%E8idlo
viewtopic.php?t=459&highlight=%E8idlo
Víc čti, ať tu nejsi za magora.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 08.04.2009-10:36

Děkuji Bolkovi za odpoved--Fakt budu víc číst---snad mě maličko omluví že jsem tu opravdu novej a je tady moooooooooooc věcí a já chtěl taky psát a psát a psát :oops: :oops: :oops:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 08.04.2009-11:48

Napoprvé se stydět nemusíš, ale ať se to neopakuje. :D

A jestli chceš psát, nám pro Tebe super nápad, kde můžeš psát, získáš mnoho příspěvků a během jednoho dne se posuneš v pomyslném žebříčku, od neznámého příznivce k plnohodnotnému členovi.

Udělej v okolí Ještědu nějaké setkání s pěknou projížďkou. Tam jsme ještě nejezdili.
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 08.04.2009-19:20

a nezapomeň do toho zahrnout i vyjižku nahoru na Ještěd, pač to nemá chybu :D
Tommy XJ
-

Images: 9

Zpět na Motor