Ahoj. Taky bych se zeptal na něco ohledně startování XJ 600 z 89.
Po delší odmlce víc, jak tři týdny, s plně nabitou baterkou nechytne. Je po seřízení v zimě u Franka v Holubicích (podtlaky, ventily, filtr...)
Klasicky jsem přepl kohout do Prim polohy, pak sytič, moto blafne, ihned chcípne a pak točím a nic a nic až do mrtě. Svíčky jsou furt suchý!
Udělala mi to taklhe už vícekrát, míň na ní teď jezdím, tak se asi zlobí

Ale já su nasranej ještě víc...
Zkoušel jsem tedy povolit výpůstný šroub plovákový komory, benzín z toho tekl, takže kohout na polohu PRIM funguje? Ovšem jak jsou přepadový hadičky, tak z nich nikdy netekl benzin i když jsem nechal polohu Prim přes pět minut, s motorkou kýval a podobně. Jen když jsem do ní foukl trochu kompresorem, probublalo to až do nádrže, tak pak z toho benzin trochu kapal a motorka pak chytla.
Ještě jsem zkoušel vypustit benzín s komor, jestli tam není nečistota, nic se nevyplavilo.
Závěrem, je možný, že tam vzniká nějaký kal, který potom jak benzín vyschne ucpe volnoběžnou trisku? (funguje přes ňu startování?) Nechcu to rozebírat, když to bylo v servisu. Svíčky nejsou nový, ale když je potom vše supr?
Po chytnutí to pak chytá jak má, i po pár dnech, i studený nebo teplý, prostě vše ok a super.
Dík moc za rady!!![/b]