xy píše:...hnusná cenzura![]()
...hlásím se taky, triko XXL 1 ks...to z valašského srazu sice pořád drží, ale aspon budu mít na střídání...
...a PM ohledně ubytování: kdyby byl zas nějaký chrápací pokoj, tak se do něj dobrovolně hlásím...
Obluda píše:Ahoj
Obluda +1, pa-ne,
tesime se na supr partu.

Koudy01 píše:Zdravím pánové,
před nějakou dobou jsem sem chodil a nyní si po dvou letech opět pořídil XJ (stará láska nerazavý, či co). Tak mě tu máte zase.
Nicméně na sraze jsem ještě nebyl a tak bych se chtěl zeptat, jak to probíhá. Nebo takhle - představu nějakou mám, ale spíš bych
dotaz směřoval na téma "účastníci srazu". Tak nějak sem stihl vypozorovat, že se tu nejspíš všichni asi dost znáte a sraz slouží jako
takové setkání zde vybudované "motorodiny" a dalších dobrých přátel (většinou asi středního věku). Na sraz bych rád jel (pokud to okolnosti dovolí).
Avšak jako zde nikoho osobně neznalý introvertní studentík (já) bych se rád nechal infromovat o tom, jestli se na srazu pravidelně vyskytují i další
"noví" XJčkáři nebo se spíš jedná a dlouholetý kolektiv, kde bych byl v případě mojí účasti jako taková černá ovce a úplně se tam ztratil?
Opět nadšený XJčkářOta.
mahomaho píše:Oto mám tip. Zavolej Obludovi v profilu má kontakt. Loni byl poprvé, tak se zeptej na jeho první dojmy. Vím že se zlobit nebude.
Koudy01 píše:mahomaho píše:Oto mám tip. Zavolej Obludovi v profilu má kontakt. Loni byl poprvé, tak se zeptej na jeho první dojmy. Vím že se zlobit nebude.
To asi nebude treba. Hadam, ze dojmy dobry, kdyz jede znova![]()
Tak pokud mne to neco neprekazi, zucastnim se. Nicmene momentalne nemuzu svoji ucast natuty potvrdit.
Bude to stacit tak tyden predem nebo to je uz pozde?
mahomaho píše: ....ale prodrbeš tričko, protože to bude už uzavřené. uzavírá se 3 tydny dopředu
Radimathor píše:Tak ještě pro jistotu - v mojí letce bude složení:
CBR900RR - Radimathor - možná i batůžek pokud ovšem seženu hadry - triko 1xXL
XJ900 - Jirka + batůžek - triko 1xL a 1xXXL
FZ600 - Tomáš -triko 1xM
Můj batůžek ještě upřesním operativně
.Jurapee píše:Ahoj, ještě jsem se žádného srazu nezúčastnil. Nevím zda seberu odvahu. Pokud ANO, rád vás poznám. A protože jsem nerozhodnej, tak pokud se rozhoupu, nepohrdnu s 10ti lůžákem. Dobře mě tak.
Můžu případně dorazit v neděli ráno?
A pro mě prosím tričko XL. Když nedorazím, tak mi jej prosím pošli na dobírku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků