Tak jsem si rezervoval také místečko v Mohelnici na 4.XJ sraz.
Mám jednu všeobecnou připomínku k pořádajícím jak tohoto srazu tak hlavně k pořadatelům srazů budoucích.
Z rozhovoru s paní recepční (podle hlasu ta starší) vyplynulo, že jaksi ani pořádně neví co se tam u nich chystá za sraz motorkářů. Oni to už sice poznali z telefonátů od lidí kteří si objednávají ubytování na motosraz a termín 8.-10.9., ale netuší co jsme vlastně zač a jaký dav se tam chystá přijet. Nevím jestli to nevěděla jen tato recepční nebo jestli to tam netuší vůbec nikdo, ale podle delšího rozhovoru s ní jsem nabyl dojmu, že vedení kempu (majitel) má z našeho srazu docela velké obavy, asi že jim kemp snad obrátíme vzhůru nohama.
Vysvětlil jsem jí co jsme zač a dal odkaz na naše www stránky kde se o srazech hovoří aby si s vedením mohli udělat o nás obrázek a v noci do 8.9. klidně usínali bez obav, že potom jejich kemp snad shoří. Nechal jsme ji i telefon na mou „maličkost“ aby ho předala vedení kempu a pokud budou chtít informace tak mi můžou zavolat.

Jde mi o to, aby POŘÁDAJÍCÍ příštích srazů také (nejlépe osobně) promluvil s majiteli (správci) ubytovacích zařízení a představil naší skupinu (fotky, články v novinách a případné reference z ubytovacích zařízení z předešlých srazů) aby si o nás mohli udělat alespoň základní obrázek a neobávali se o svůj majetek a klidný průběh akce. Vyhneme se tak spousty nepříjemností a nedorozumění.
Berte v úvahu to, že spousta lidí v nás vidí „vyvrheli společnosti“ tak jak nás většinou prezentují média (n@va atd...)
[/img]