IV. XJ SRAZ Mohelnice 8.-10. 9. 2006

oraganizace srazů

Příspěvekod sjirka » 12.09.2006-08:01

tak už mi OTIS poradil, snad to dnes zvládnu udělat :lol:
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Příspěvekod Anonymous » 12.09.2006-17:41

asi to bylo všechno špatně pochopeno... SJirka nám řekl, že se z vyjížďky vrátí všichni do 16:00, právě proto sme přijeli až v pět...a čekali do 7mi a nikde nikdo, to me zklamalo...kazdopadne nemam mit nikomu nic za zle a sem rad, ze se vyjizdka povedla, treba sme mohli jet taky,ale mysleli jsme, ze to bude jen tam a zpet. Protoze bydlim od Karlovic asi 14 Km, bylo mi hloupe jet na vyjizdku prave tam...a zpatky... a nikde sem Batmane nepsal, ze sem byl jmenovat delegatem nebo co, jenom sem psal, ze mi 4 sme tam byli za náš motoclan... kazdopadne ja mam najezdeno tuto sezonu 6000 Km...a kolik mas ty? Na skritku sem nebyl pres 2 mesice a nikdy sem o nejake strelbe nic nepsal, tak se laskave vzpamatuj...nebo bez lestit BMW...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.09.2006-17:48

mozna je cela tahle moje debata docela hloupa, ale pouze jsem prezentoval svuj osobni nazor a proti nikomu nic osobniho nemam. Akorat vim i o dalsich lidech, kteri prijeli a nikde nikdo...Sjirka mou narazku o 20ti kilometrech jiste pochopil (To mas za tu kolobezku...) a je mi lito Batmane, ze mas o me takove mineni, myslel jsem, ze sme lepsi kamaradi...
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 12.09.2006-18:17

prostě došlo ke změně plánu v průběhu akce, nějakým informačním šumům a co... stane se

no - a tak bych to ukončil - už NA TO SEREM!!! :lol:
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Srazy

Příspěvekod Anonymous » 15.09.2006-21:26

Jirko díky, sraz byl fajn. Zvládnuto na jedničku a to nás bylo dvakrát tolik než při minulých srazech. Nikdy se nezavděčíš všem, těch spokojených bylo určitě víc. Asi všichni až na jednoho, soudím dle reakcí na fóru. Vždy se najde někdo komu se netrfíš do jeho představ. Povětšinou to jsou ti, kteří si pod slovem sraz motorkářů představují o půl páté přijet do hospody, dát pivo, probrat zážitky a v sedm odjet domů. Ono i kdyby jsi to naplánoval podle představ svého "kamaráda", stejně by jsi mu radost neudělal, protože na dvouhodinový motosraz v hospodě by těžko někdo přijel, já ani kdybych to měl tak daleko jako on.
Obrázek
Michale toto je skupinka lidí ve které nebyl nikdo nespokojený tak jako ty. Zkus si příště přivstat a pojeď s námi, možná poznáš, že je to lepší než prosedět krásné slunné odpoledne v restauraci.
Anonymous

Předchozí

Zpět na Srazy