Kde zohnať žiarovky?

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Kde zohnať žiarovky?

Příspěvekod Anonymous » 04.10.2006-13:12

Ahojte,

možno budem vyzerať ako pako ale riešim problém so žiarovkami. Kúpil som si pred 3 týždňami XJ600S a prestala mi blikať smerovka. Žiarovka je zlá a zároveň zvláštna. Majitel predo mnou namontoval na moto miniblinkry a sú v nich teda pre mňa a obchodníkov na Jindřichohradecku zvláštne žiarovky. Petlica žiarovky je s asi z hlinníku a vytŕčaju tam dva cuplíky na zaseknutie žiarovky do blinkru. Ale nie sú proti sebe, ale v uhle 90°. Vie mi niekto poradiť, kde také žiarovky zohnať?

Ďíky predom.

Maťo
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 04.10.2006-21:38

Kup tam normální homologované blinkry :lol: . Nebudeš mít problémy s žárovkama ani s policajtama. :wink:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 04.10.2006-23:26

Já měl taky podobnej problém..žárovka s "cuplikama" 90°..ale jelikož jsem měl i rozbitej blinkr, vyřešil jsem to koupí sady dvou nových blinkrů, kterých jsem si v motoobchodě všimnul-byly to kupodivu ty samý(nějaký DG accessoires), co mám na máše-takže po problému+mám náhradní blinkr :D Ty dva stály asi 250Kč..
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.10.2006-11:15

Už som na dobrej stope. Oni sú to dokonca halogénové žiarovky! Jeden obchodník sa mi ich pokúsi zohnať.

Kúpiť nové blinkre nie je problém, ale oni ladia k predným blinkrom a to by som musel meniť aj predné aj zadné. Osobne si ale myslím, že tie žiarovky budú stáť skoro ako tie nové blinkre. Uvidíme. Dám vedieť sumu.
Anonymous

Zpět na Elektrika