od Anonymous » 10.12.2006-13:08
Tak mám první vážnej problém. Přesně od chvíle, kdy jsem posledně přepínal na rezervu, nějak špatně se chytal 2. válec zleva(ve směru jízdy)..když jsem jel po městě a musel jsem držet rychlost, jelo to na zbejvající tři, když jsem za to vzal už to jelo podle mě normálně. Tak jsem si říkal, něco v palivu..vyčistil jsem karburátor(nijak moc zabordelený to nebylo-jen pár smítek v plov. komoře) a zdá se, že už se chytá, ale "něco" se stalo(asi při tý montáži) a teď mi nedrží volnoběh..když jsem trochu utáhnul šroub volnoběhu, tak ho sice drží, ale nějakým zbůsobem se mi zvětšila vůle na plynu a když ho rukou zavřu uplně, chcípne. Taky mi nesedí moje realita s realitou na obrázku 8.4 na straně 3.9 v servisním manuálu. Ty "synchronizační šrouby" mám při zavřeným plynu pootočený vpředu dole, ne nahoře, jak to tam maj vyfocený. A maj bejt natočený všechny ty šrouby stejně? Protože ty uplně vpravo a uplně vlveo jsou stejně, ale prostředí u lanek je zas proti nim jinak. Asi to už radši nechám na servisu, ale zajímalo by mě jenom, jestli to není nějaká jednoduchá závada, nebo něco horšího.. Moc dík za názory.